Plat dak bedekken in Gouda?

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen, EPDM of PVC. Van deze materialen heeft EPDM de langste levensduur, deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. De levensduur van PVC en bitumen is iets korter, gemiddeld 25 jaar, maar deze dakbedekking is ook goedkoper.

Woon je in Gouda of omgeving en wil je jouw platte dak laten bekleden? Welke soort dakbedekking voor jouw dak geschikt is, hangt af van vele factoren. Onze dakdekker uit Gouda kan je precies vertellen welk type voor jouw huis het meest geschikt is. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij je langs om jouw plannen door te spreken in de regio Gouda.

Voordelen van bitumen op jouw platte dak

Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig.

Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wil je uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In Gouda en omgeving staan onze medewerkers voor je klaar! Wij helpen je graag met het bedekken of renoveren van jouw dak.