Stormschade in Gouda?

In Nederland kan het regelmatig flink stormen. Heeft de harde wind pannen van uw dak laten waaien? Of heeft een fikse regenbui voor lekkage gezorgd? Bij stormschade aan uw dak staat Comfort Installatie & Dakwerken voor u klaar. In Gouda en omgeving komen we zo snel mogelijk naar u toe om de beschadigingen te herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in perfecte staat verkeert!

Dakpan los?

U ziet dat er een dakpan los zit, en u wilt dit zelf meteen herstellen. Dat kan inderdaad snel gerepareerd zijn. Maar misschien bent u zelf niet zo handig, of heeft u hoogtevrees. In dat geval staan onze experts voor u klaar. Wij kunnen de schade vlug en veilig voor u verhelpen. Soms is een losse dakpan bovendien een signaal voor grotere problemen aan de bedekking van uw woning. In dat geval informeren we u hier onmiddellijk over. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de moeilijkheden dan meteen voor u oplossen.

Wilt u een ervaren professional inschakelen om de stormschade te verhelpen? Bel ons dan op 0182 - 79 90 51, hierop zijn we voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar! Ook kunt u het contactformulier invullen. We komen dan zo spoedig mogelijk naar u in Gouda of omgeving toe en zorgen voor een passende oplossing.